. Ma Dániel napja van.
Autó Máté Kft.

Autó Máté Kft.


8600 Siófok Fő u. 24.
Tel.: 84/519-550 Fax: 84/519-560
 
8630 Balatonboglár Klapka u. 5.
Tel.: 85/550-930 Fax: 85/353-521
 
2400 Dunaújváros Magyar u. 110.
Tel.: 25/513-130 Fax: 25/513-140
 
 

Bevezető
 
Az Autó Máté Kft. már több mint 20 éves autós műszaki tapasztalattal szolgálja ki ügyfeleit. Jelenleg 4 telephelyen BalatonbogláronSiófokon, illetve Dunaújvárosban van jelen.

Az Autó Máté Kft. rendelkezik mind a PeugeotFord, Citroen autómárkákkal szerviz, alkatrész forgalmazói, illetve új gépjármű értékesítési szerződésekkel, így minden telephelyünkön képesek vagyunk kiszolgálni már garanciális időszak alatt is a PeugeotFordCitroen gépjárműveket, természetesen az előírt gyári technológiák, előírások betartása mellett, gyári technológiák, eszközök, műszerek, alkatrészek felhasználásával.
 
Az elmúlt időszakban az Autó Máté Kft. komoly energiát fordított arra, hogy olyan céget építsen fel a piaci régiójában, környezetében mely képes ellátni ügyfeleinek bármilyen kérését, javítási igényét. Szolgáltatásaink kialakítása során törekedtünk arra, hogy minden autóval kapcsolatos problémára „házon belül” tudjunk megoldást nyújtani az ügyfeleink számára, valamint a szolgáltatások megfelelő minőségének érdekében márkaszervizeinket a legfejlettebb, legmodernebb technikájú berendezésekkel szereltük fel, hogy a nyújtott szolgáltatások minősége magas színvonalú legyen. Természetesen minden általunk végzett munkára, szolgáltatásra, az általunk forgalmazott alkatrészekre garanciát vállalunk, biztosítunk.
 
Úgy gondoljuk, hogy a mostani rohanó világban kötelessége minden szolgáltatónak és kereskedőnek a legjobb minőséget és szolgáltatást nyújtania. Ennek megfelelően cégeink a legmagasabb szintű minőségszabvány, az ISO 9001 alapelvei szerint működnek!


Flottaértékesítés
 
Cégünk az elmúlt években sikeresen szolgálta ki céges partnereinket, és értékesített kedvező feltételekkel gépjárműveket a kis-középvállalkozásokon át a nagy országos lefedettségű cégeknek. Több esetben vállaltuk a teljes üzembe helyezést követően a gépjárművek átadását az ügyfél telephelyén, egyé költségek nélkül.

Egyedi igényeknek megfelelően kialakított gépjárműparkot is értékesítettünk, pl. M6 Autópálya Kezelő Kft. (30 db gépjármű), ahol a teljes felszerelést, a matricázástól kezdve a teljes műszerezésig, átalakításig cégünk végezte a munkálatokat, és az telephelyi átadást követően azonnal munkába állhattak a gépjárművek. 

Kiemelt partnereink számára lehetőséget biztosítunk, hogy az elsők között próbálhassák ki a legújabb Ford, Peugeot, és Citroën modelleket, hogy első kézből értesüljenek az autós technológiák, fejlődés eredményeiről.
 


Szolgáltatások
 
Márkaszervizeinkben elvégezzük a szerződés teljes futamideje alatt a gyári előírásoknak megfelelő karbantartásokat, illetve az előre nem tervezhető javításokat. Cégünk mindegyik telephelyén képes ellátni autós partnerünk bármilyen javítási igényét, legyenek azok bármilyen hétköznapi általános problémák, vagy tanúsítvány kiállítással együtt járó (műszaki vizsgáztatás, melyekhez cégünk saját alkalmazottai, mint minden hatósági jogosítvánnyal rendelkező szakemberek állnak rendelkezésre) szervizek lebonyolítását. Szolgáltatásaink körét úgy alakítottuk ki, hogy minden problémára azonnal, helyben megoldást találjunk, valamint bármilyen kérést, igényt ki tudjunk elégíteni, meg tudjunk oldani.
 
Az Autó Máté Kft. felkészült márka független gépjármű park szervizelésére, karbantartási munkáinak elvégzésére, már a garanciális időszakban is (márkaidegen gépjárművek esetén is). Ahhoz, hogy ezt elérhessünk cégünk rengeteg munkát, pénzt, energiát fektetett be. Cégünk rendelkezik márka független diagnosztizáló
műszerrel, mellyel az autók diagnosztizálását, hibakeresését el tudjuk végezni.
 
A kiolvasott hibákat, a gyári dokumentációkat, kapcsolási rajzokat tartalmazó műszerünkkel, és tapasztalt kollégáinkkal tudjuk kiolvasni valamint tovább „boncolni”, és a valós hibák okát megtalálni, azokat kijavítani. A mai világban kiemelt fontosságúnak tartjuk, hogy bármilyen problémával fordulhatnak hozzánk ügyfeleink, mi tudjuk kezelni, és megoldást találni rá, akár a munkaidőn kívül a nap 24 órájában. Nagy jelentőséget tulajdonítunk kollégáink szakmai színvonalára.
 
Minden kollégánk több éves márkaszervizben (nemcsak Peugeot, hanem Opel, Volkswagen, Ford, Fiat) eltöltött tapasztalata az alapja a megfelelő szakmai színvonalnak.
 
A szakmai színvonal fenntartása érdekében havonta belső oktatást tartunk minden egyes szerelő kollégánk részvételével, ahol felkészülünk a következő időszakban megjelenő újításokra, valamint a jelentkező kihívásokra feladatokra, az ilyen előadásokon kiemelten foglakozunk a különböző márkák, elsősorban a Ford, Peugeot, Citroën valamint az általunk kezelt flották egyéb márkáival, a gépjárművek technológiai hátterével, javítási technológiáival gyári dokumentációk alapján.
Főnix Program
 
A mai világban legalább annyira fontos – sőt, talán még fontosabb is – a meglévő ügyfelek megtartása, mint az új ügyfélkör megszerzése. A Peugeot Hungária már lassan 2 éve működő Főnix programja erre nyújt megoldást. Egy olyan lehetőséget kínálunk ezáltal a már régebbi ügyfeleinknek és az idősebb Peugeot autók tulajdonosainak, amitől SOKKAL elérhetőbb áron vehetik igénybe szolgáltatásainkat, szervizünket. A kedvezmények, a lehetőségek mértéke nagyban függ az autó korától, ami egy esetleges tulajdonos váltáskor is tovább száll az új Peugeot tulajdonosára.
 

Telephelyeink:
 
8600 Siófok Fő u. 24.
Tel.: 84/519-550 Fax: 84/519-560
 
8630 Balatonboglár Klapka u. 5.
Tel.: 85/550-930 Fax: 85/353-521
 
2400 Dunaújváros Magyar u. 110.
Tel.: 25/513-130 Fax: 25/513-140
 
 
 


Nyitvatartásunk:
Hétfő-Péntek: 8 - 17
Szombat: 8 - 13
 
 
Cégek, Üzletek, Szolgáltatások
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Azért azt elvártam volna, hogy a magyar ellenzéki politikusok tiltakoznak, felhívják a nemzetközi szervezetek ...
Bővebben >>